• Honden

  • Als u graag leuke speeltjes en snacks voor uw hond koopt, kom dan naar het Dierenparadijs in De Pijp voor kwaliteitshondenvoer en accessoires waar staarten van gaan kwispelen! Ons brede assortiment bevat bekende hondenvoer merken zoals Hill’s, Royal Canin, Nutram, Eukanuba, Almo Nature, Farmfood, Biofood, Markus-Mühle. En natuurlijk ook diepvries maaltijden en diëten voor pups, oudere honden en alles er tussenin van merken zoals Barf KVV, Cannibest, Energique, en Duck. Als u uw voorkeursmerk niet vindt in onze winkel dan bestellen wij het voor u.

    Kies een van de vele botten in verschillende maten én natuurlijke hondensnacks. In onze winkel vindt u Chuckit apporteer spellen, Kong Dog speeltjes en een gigantisch aanbod piepspeelgoed, kauwspeelgoed, pup-training artikelen, hondenmanden. We hebben het allemaal!

    Bij het Dierenparadijs Amsterdam zorgen wij goed voor u als klant. Wij adviseren u graag zodat u het juiste merk biologische of organische hondenvoeding vindt of de beste behandeling krijgt voor veelvoorkomende zaken zoals bijvoorbeeld vlooienbestrijding.